ESPA Banner

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

 

Επιστροφές Προϊόντων – Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 7 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με ή άλλο προϊόν. Για επιστροφές ισχύουν οι επιβαρύνσεις σε κόστος ανάλογα με την περιοχή. Σε όλες τις επιστροφές ισχύουν και οι χρεώσεις βάρους.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα στην αρχική τους κατάσταση, σε αυτή που ήταν κατά την αποστολή από εμάς, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς αυτή να έχει αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί, πλήρη χωρίς ελλείψεις και φθορές. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό που το συνόδευε. Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της Ευφροσύνη Τσεγκέλη .

Σε κάθε περίπτωση υπαναχώρησης τυχόν έξοδα μεταφοράς, έξοδα τραπεζικά ή άλλων συναλλαγών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για ανταλλακτικά που η διαθεσιμότητά τους είναι «κατόπιν παραγγελίας» ή για κωδικούς ανταλλακτικών που ανοίχτηκαν με σκοπό την παραγγελία από πελάτη. Οι παραγγελίες αυτές προπληρώνονται και δεν μπορούν να επιστραφούν.

Σε περίπτωση παραλαβής φθαρμένου ή σπασμένου κατά την μεταφορά προϊόντος θα πρέπει την ίδια ημέρα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Είναι σοβαρή προϋπόθεση ώστε να διεκδικήσουμε την αποζημίωση από τον μεταφορέα.

 

Εγγυήσεις Εμπορευμάτων

Η επιχείρησή μας δεν παράγει ή κατασκευάζει ή αντιπροσωπεύει κανένα από τα προϊόντα που εμπορεύεται. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να παρέχει η ίδια καμία εγγύηση ορθής λειτουργίας. Οι εγγυήσεις των προϊόντων παρέχονται από τους κατασκευαστές ή αντιπροσώπους των προϊόντων.

Για τις καινούργιες συσκευές ισχύουν οι εγγυήσεις που παρέχουν οι κατασκευαστές ή αντιπρόσωποι των συσκευών.

Για τα ανταλλακτικά συσκευών που εμπορευόμαστε δεν παρέχεται καμία εγγύηση ορθής λειτουργίας διότι:

Α) Οι εταιρείες και προμηθευτές μας δεν παρέχουν καμία εγγύηση στα προϊόντα αυτά.

Β) Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εμείς ή οι προμηθευτές μας τις συνθήκες που χρησιμοποιήθηκε ή τοποθετήθηκε το ανταλλακτικό.

Γ) ειδικά για ανταλλακτικά που είναι ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εμείς ή οι προμηθευτές μας αν το πρόβλημα του ανταλλακτικού προήλθε από κακή χρήση/τοποθέτηση, από βλάβη ή επίδραση άλλου εξαρτήματος της συσκευής ή από πτώση τάσης ή υπέρταση του δικτύου.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Η ακύρωση είναι δυνατή μόνο για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα. Θα πρέπει να γίνει αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@electrohome.gr με το αίτημά σας, πριν την αποστολή του δέματος από εμάς. Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος. Δείτε την σχετική παράγραφο.

 

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να «κολλήσει» στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

 

  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους αποφασίζει να σταματήσει την παραγωγή τους. Αυτό μας ανακοινώνεται αφού καταχωρήσουμε εμείς την παραγγελία στον προμηθευτή. Στην περίπτωση αυτή άνθρωπος της εταιρείας μας «μαρκάρει» το προϊόν στο κατάστημα ως κατηργημένο και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

 

  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

 

  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κατεβάσετε τους παραπάνω όρους μπορείτε να κάνετε click εδώ

 

 

 

Indicative brands
TOP