ESPA Banner

Το MEGA SERVICE με μεγάλη πείρα στον χώρο της επισκευή των ηλεκτρικών  οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών σας εγγυάται την λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη και πρόβλημα εμφανιστεί .

Η εταιρεία μας στελεχώνεται από καταρτισμένους τεχνικούς , ο καθένας στον τομέα του, προσπαθώντας να καλύψουμε τις ανάγκες που προκύπτουν με μεγάλη υπευθυνότητα ,  αξιοπιστία στον ταχύτερο δυνατό χρόνο  .

Σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας , έχουμε την δυνατότητα να αξιολογήσουμε το πρόβλημα και το ταχύτερο δυνατόν ο τεχνικός μας θα βρίσκεται κοντά σας. Θα διαγνώσουμε και θα επισκευάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε βλάβη στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σας. Η  ευγένεια η εντιμότητα και η αξιοπιστία της ομάδας του mega service κάνει τα αδύνατα δυνατά για να νιώσετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια    στον τεχνικό που θα βάλετε στο σπίτι σας  .

Οι εξειδικευμένες  γνώσεις μας στον τομέα του service μικροσυσκευών μας κατατάσσει εδώ και 25 χρόνια στην λίστα των κορυφαίων εξουσιοδοτημένων καταστημάτων των μεγαλύτερων εταιρειών της χώρας μας .

 

 

210 5820112
ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 80, 12461 ΧΑΙΔΑΡΙ

 

Εξουσιοδοτημένο Service

Authorized Service Brands: Seb, Teffal, Krups, Rowenta, Juro Pro, Izzy, Braun, Singer, Fissler, Kenwood, Delonghi, Sitram, Stirella

 

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη όπου μας δείχνετε εδώ και 44 χρόνια ..
ομάδα mega service

Η δύναμη μας ……. η εμπιστοσύνη και η αγάπη σας !!!

Indicative brands
TOP