ESPA Banner

Η σωτήρια συσκευή που μας έχει λύσει τα χέρια και μας έχει πλύνει τα ρούχα.

Και Ναι μιλάω για το πλυντήριο ρούχων αυτός ο θησαυρός τεχνολογίας που δεν μετράει πάρα πολλά χρόνια αλλά έχει μπει στα σπίτια μας για τα καλά. Χρησιμοποιείται από όλους μας σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το φροντίζουμε όμως όσο πρέπει;

Δυστυχώς δεν το κάνουμε και θα φτάσει εκείνη η στιγμή που ανοίγεις το πλυντήριο και ΠΟΥΦ.... δεν ξέρεις από πού να φύγεις.

Αυτή η μυρωδιά της μούχλας αυτή η αφόρητη δυσοσμία που περνάει και στα ρούχα και στη συνέχεια σε όλο το σπίτι Δεν αντέχεται!!!    Είμαι σίγουρη πως η μαμά σου Σου είπε για σόδα και η δική μου το λέει αλλά μετά από μία εβδομάδα πάλι τα ίδια, (ΦΥΣΙΚΑ κανει και η σόδα δουλεία για απλό καθαρισμό  ) αλλά αν εχουν πιασει μούχλα ή γλίτσα τα μαύρα λάστιχα τότε δεν σωνεται με απλά φυσικά καθαριστικά που εχουμε στο σπίτι μας... ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ 

 Λοιπόν σου έχω τη λύση με το σωστό καθαριστικό  το πλυντήριο σας θα γίνει σαν καινούριο !!!!   Πατηστε  στην αναζητηση τον κωδικο  62016203  και κλικ στο καλάθι σας .........

Το προιον περιέχει 3 ταμπλέτες  ενέργου άνθρακα,  χρησιμοποιούμε για αρχή τη μία  βαζοντας τη στον κάδο πλυντηρίου και ξεκινάμε την πλύση   στους 90ο C .. Αν δούμε οτι επιμενει η μυρωδιά απο το πλυντήριο  κανουμε αλλη μια πλυση κατα τον ιδιο τροπο .

Το πλυντηριο ειναι πλεον καινούργιo και  έτοιμο να δεχτεί τα βρώμικα ρούχα και να τα βγάλει καθαρά και μοσχομυριστά.

 Γρήγορο καθάρισμα πιο ευτυχισμένη ζωή!!!

Indicative brands
TOP